De tuin groeit

Er bestaat geen tuin zonder onderhoud. Zelfs een wilde tuin die voor het oog dicht bij de ongerepte natuur komt heeft regelmatig onderhoud nodig om het beeld te kunnen behouden. De tuin groeit door professioneel onderhoud.

Kennis

Van der Zalm Tuinen heeft de kennis in huis over vele bomen, verschillende planten, bijzondere soorten, groei en snoeiwijzen om zo een gevarieerd en gezond evenwicht in de beplanting van tuin en landschap te kunnen bepalen.

Mannen van Van der Zalm Tuinen

De mannen van Van der Zalm hebben lang genoeg in de boeken gezeten en zijn nu vooral graag buiten om tuinen aan te leggen en onderhouden. Het onderhoud van tuin en landschap heeft alles te maken met de wens van de tuineigenaar. Een klein voorbeeld; denk aan hoe er per persoon verschillend over onkruid wordt gedacht of het in de hersft gevallen blad. Is het blad een toepasselijke doorn in het oog of mag het blijven liggen zodat de insecten, egels en vogels er in het koude seizoen plezier van hebben. Een tuin onderhouden begint dan ook altijd met persoonlijk contact met de eigenaar om zo naar wens en de kennis van Van der Zalm de tuin een plan te maken om de tuin te onderhouden.


Nationale Tuinen/Werkgebied

Van der Zalm Tuinen onderhoudt tuinen en landschap voor particulieren, bedrijven en het Waterschap. De basis van Van der Zalm Tuinen ligt in Almerk en natuurlijk Zaltbommel waar de Stadskwekerij (tuincentrum) is gevestigd. Het werkgebied reikt van Gorinchem tot en met Oosterhout  en van Rossum en Culemborg tot en met de Brabantse Biesbosch in Werkendam. Regelmatig worden er uitstapjes gemaakt buiten die coördinaten, om op diverse locaties in Nederland zoals Breda, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en zelfs in Groningen tuinen aan te leggen en te onderhouden.

Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Van Der Zalm Tuinen, ze denken graag mee in de mogelijkheden over aanleg en onderhoud van uw tuin.